Margrethe Hall Christensen

Margrethe Hall Christensen har hovedfag i pedagogikk, en master i natur -og jordbruksforvaltning i u-land og er mor til fire voksne barn.

Hun har undervist i engelsk, psykologi og norsk på studieforberedende, yrkesfag og International Baccalaureate i den videregående skolen, samt vært konsulent for Utdanningsdirektoratet og laget skriftlige eksamener, sensurert og vært med å revidere læreplanen (K13) for engelsk fellesfag.

Logikken i pedagogikken er hennes første bok.


Margrethe Hall Christensen

Om Perle forlag

Perle forlag ble opprettet våren 2022 i forbindelse med at boken Logikken i pedagogikken skulle publiseres. Forlaget er en del av enkeltpersonsforetaket Pedagog Christensen  med org. nr. 929 115 872. Det eies og drives av Margrethe Hall Christensen, og har som mål å gi ut bøker som engasjerer, reflekterer over og stiller spørsmål ved forhold i samfunnet og livene enkeltmennesker lever.

Visjon

Perle forlag skal gi ut bøker som sier ting som det er, som forstår og verdsetter det sårbare i oss og som henter frem ressursene og innsikten som trengs for å se muligheter og løsninger.

usercartchevron-down